Peter Pan ♥

 

söndag

Godmorgon! Förlåt för att jag inte har vart så aktiv men jag har haft ett liv under dom senaste dagarna faktiskt, haha. Men ahja. Skulle träffa Ebbson idag men eftersom att hon inte svarar så träffar jag Tilda och vi ska plugga och sånt där roligt stuff man brukar göra på en söndag! Nej men.. Vi ska plugga en massa. Har så jävla mycket i skolan och sånt, uuuusch.

fysik prov hah

Godmorgon babesssss. Sitter i hemklassrummet och ska plugga fysik. Har ept nu och nästa lektion också. Efter det så har vi spanska, sen äter vi och sen taggar vi fysikprov och slutar efter det!

wishlist by now

 

hitogrejwpfkf dö.

Hej. Den här dagen är bajs. Hatar orientering, aldrig mer asså. Är iallafall hemma nu och har vart det ett tag. Ska sätta mig och kolla på film. En jävla massa draman eller bara flera avsnitt av gossip girl, det är ju liksom.. ungefär samma sak eller vad säger ni? Hittade blåbär på vägen också.. som ni kanske ser..

regn oh såååånt

Godmorgon! Det är suuuuper dåligt väder och vi ska ut och orientera idag, buhu! Men först så ska vi ha vanliga lektioner. 2 vanliga lektioner faktiskt, så ovärt. Assååå usch, det här vädret suger. Vill bara ligga hemma och kolla på gossip girl hela dagen ♥♥ Men ahja, pappa skjutsar oss iaf till skolan så det är juuu häärligt. Hahah..
 
 

Le framför dom personer som hatar dig, de dödar dom.

HÅHÅHÅ, NU ÄR ALLT BRA IGEN. HITTADE PRECIS MINA NYCKLAR!! Dom låg på min sötfula lillasysters cykel, fuuu. Men min dag har väl vart allmänt bra annars. Haft lite små panik under dagen för att jag inte har vetat vart mina nycklar vart men annars va de väl bra, haha! Ska plugga lite nu till fysikprovet och engelskan :-( *tumme ner!*

hatar horoskop osv.

Godmorgon! Sitter i skolan nu och skriver om Barcelona. Den här dagen har bara börjat allmänt dåligt, hatar den redan. Kollade mitt horoskop imorse och så stog de att jag skulle tappa bort nått, men man visste inte om det var värdefullt eller inte.. OCH NUUUU.. Så har jag tappat bort mina nyklar. Äckliga horoskop äckel. Kollade mitt horoskop igen och då stog det nått annat så jag får väl hoppas på att jag hittar mina nycklar när jag kommer hem annars får jag ju typ panik.

let's pretend it's love

Heeej! Måndag idag dåva. Har haft en superdag faktiskt. Antar att det har vart för att jag har vart på bra humör och haft bra människor runt om mig kanske? haha. Hade utvecklingssamtal också, gick väl bra. Hade ju inte så mycket att snacka om eftersom att vi nyss har börjat osv. Drog iallafall och handlar sen med familjen och sen satt jag mig faktiskt och vek kläder (duktigbrud123). Ska plugga matte, nu eller snart för vi har diagnos imorn, buhuuu! :(

tjejkväll @alvas

Hej babes! Igår på dagen så umgicks jag med Alva och Hampus. Vi hade det super, haha. Snacka och gjorde fruktsallad och grejjer! Tilda och Vilma kom till Alva vid 7 på kvällen och då drog Hampus hem. Så vi hade en super bra tjejkväll med en jävla massa skratt, super! ♥♥

lördag

Halllåååå! Ska ta och städa mitt rum nu till musik och grejer. Sen drar jag ut med Alva och Hampus, får väl se vad vi hittar på för nått. Sover hos Alva ikväll, puss!
 

skulle ge dig hela världen om jag bara kunde det

Godkväll darlings! Va gör ni för nåå kul då? Gör själv inte så mycket.. Snacka nästan nyss i skype med Hampus. Haha, eller så va de för kanske en halv timme sen nånting. Sen så har jag skrivit med en massa bra människor på skype&facebook. Ska antingen ta och sätta på en film eller så blir det flera avsnitt av gossip girl! ♥

"om man kollar in i den man älskars ögon i 6 sekunder så levar man längre"

Heej söta människor! Huuur har eran dag vart då? Min har iallafall vart hur bra som helst, haha. Vet inte varför, är väl bara allmänt glad kanske? Men ahja. Ska träffa Vilma sen kanske har även ringt Alva men hennes mobil verkar inte vara på eftersom att hon inte svarar och jag kommer till de där "uhgsrbjklrhus kan tyvärr inte svara just nu ghsriubdknjjgrsugo smsa afguijkv blablablaa" ungefär så säger hon väl? haha!
 
Hahah, men nu är det bestämt iallafall. Drar ut och träffar Alva!!
 

mina grabbar skriker shoo när jag glider

Heej! Sitter i köket och äter mat just nu. Kom hem från köping för några minuter sen. Kan ju säga att filmerna va ju inte världens bästa heller. Den sista filmen "ligg med mig" var nog den weirdaste filmen jag nånsin sett, HAHA. Men bra sällskap hade man iallafall ♥♥ Klara är nog den konstigaste människan.. som finns...... haha.. MUCH LOVE TO YOU! Ska duscha snart och sen får vi väl se vad jag gör. Kanske slår på ett avsnitt av gossip girl! ♥
 

drar till skolan

Snygggggggggg

give me love

Kom nyss ut ur duschen, myyys. Haha. Alva kom hit vid.. kvart över nånting. Sen så satt vi här och snacka ett bra tag tills vi bestämde oss för att dra ut och köpa godis och grejjer, tjockt ♥ Har väl inte gjort så mycket mer än det. Vi gick runt och snacka om massa också, haha. Fan va vi pratar om grejer, men ahja. Imorn ska jag faktiskt till Köping med min fina vän Tilda. Vi ska dit och kolla på 3 filmer för att välja skolbiogrejjs, HAHA SKOJ ♥♥♥♥ Kommer ha en jävla huvudvärk sen när jag kommer hem sen! Ska in på toan nu och borsta tänderna och sen sätta på en film, puss!

you need me man, i don't need you

Heeeeeeej! Har so nu, ska svara på frågor och sånt. Efter detta har vi hål, sen so igen. Det känns som att jag alltid bloggar på dne här lektionen, haha. Men ahja.. Ska träffa Vilma och Alva sen, tror jag. Vi ska fota och jag har ont i mitt huvud och är hungrig och är bara allmänt trött och jobbig just nu, skoj! Söt du är kompis ♥
 

♥♥♥♥


I love it when I catch you looking at me.

Heeej! Ja, jag suger på att blogga men det händer ju inte så speciellt roliga saker i mitt liv right nooow. Men va iallafall med Alva och Vilma efter skolan, pluggade matte. Kan ju inte säga att det är det roligare, men det är skoj att plugga med friends iallafall! Ska ta och lägga mig i sängen och lyssna på musik nu, vi ses kanske imorn ;)
 
Följ mig på twitter @LittleThidahB och instagram @Thidiish

kalas och grejer!

Hej bebisar! Fixade ett kalas åt min lillasyster som blev ganska så bra faktiskt! ↑ den tårtan gjorde fakiskt jag. Hur grymt är inte det? Men fick hjälp av Vilma så det var ju superduper bra, tack! ♥ Ska fixa lite grann på SO:n och spanskan nu och sen får vi väl se om jag sätter på ett avsnitt av GG eller nått! :)

I miss him in his grey hoodie singing One Time. But I bet soon I will say I miss him in the gold sneakers singing Boyfriend.

Bara 220 dagar kvar!! ♥♥♥♥♥

no, fuck you. you broke my heart.

Heeej babes! Sitter i min säng med Vilma och vi gör väl inte så mycket. Vi drog till stan och käka, de va väl goottt haha.. Vet inte vad som händer sen, men vi får väl hitta på nått roligt. Har såå jävla ont i min mage så det är ju inte sant. Känns som att jag kommer dö ganska så snart hahah :(

Va osminkad i skolan, såååå skööönt ♥

Följ mig på weheartit? ♥

 

We are never ever getting back together


all i ever did was love you

Heeeeeej darlings. Skolfoto idag och får väl hoppas på allt att det blev bra, annars så vet jag fan inte vad jag ska göra! Fick stå på kortet också, HUR GRYMT ÄR INTE DET? Även fast jag ville sitta, haha.. Men ahja. Jag ska plugga lite nu och sen så ska jag sätta på Gossip Girl! :-) 
 

got to love ya

Heeej! Va nyss i duschen och ska antingen snart sätta på ett avsnitt av Gossip Girl eller lägga mig i sängen och lyssna på musik och bara tänka allmänt mycket på allmänt tråkiga saker som händer i mitt liv. Nej men haha. Jag suger rätt grymt på att blogga märker jag.. Hur bra på en skala 1-10? 3? Får väl ta och bättra mig snart! 
 
Vad händer imorn då? Systeryster och Niall fyller år och så ska vi ta skolfoto också! Får väl hoppas på att man blir bra eftersom att man inte blev de på nått foto innan, GRYMT! 
 
Ni får en grymt ful, skit suddig bild med ingen fokus alls on ma little sistaaa haha!

måndag

Är i skype med Marcus och gör annars inget. Vilma drog för en stund sen. Hon kom över vid 7 (?) och kolla film och sen drog hon. Vad har jag gjort under den här dagen jag vart hemma då? Kollat på tv, snackat med Marcus och Vilma och bara haft det allmänt tråkigt. Vi får se om jag drar iväg till skolan imorn. Är bättre nu iallafall än vad jag va innan, men min hals dödar mig lite. Men ska sätta alarm så får vi väl se imorn då, puss! 

sjukling

Sitter i soffan här hemma och gör inte speciellt mycket. Kollar lite på tv och skriver med Vilma. Ska snacka skype med henne senare, haha. Kommer inte göra speciellt mycket idag eftersom att jag är sjuk, så otrooooligt tråkigt :(
 


har so nu, snart svenska


IRMA

NI BORDE KOLLA MIN FINA VÄNS BLOGG FÖR HON ÄR AWESOME 8D


och så skriver jag med han på kik ibland också, HUR COOL ÄR INTE JAG???




tisdag

Heelllooo! Va i skolan idag, som vanligt då. Inga konstigheter med det, blablabla. Drog hem med Alva och vi satt oss och kolla på titanic för första gången. Grymt bra var den! Haha, mitt liv är så ointressant så jag vet egentligen inte vad jag ska skriva?.. Men aaaaahja. Ska lägga mig i sängen och lyssna på musik och tänka på allt.
 

har engelska nu, puss


saker som aldrig händer

Heeeeeeeeej! Är på svenskan. Ska läsa en bok, skit tråkigt. Hahahahahahah. Nej men jag är trött..

It is a shame when pretty girls are ruined by ugly personalities.

Hallooj! Sitter hemma själv, haha. Har rätt tråkigt faktiskt. Va med Vilma idag, fast det vet ni ju. Vi drog på stan och va där ett tag sen så skulle hon iväg och döma så jag drog hem. Har tagit en massa egopics. Hur många blev bra då? 2/20 kanske? Hahah!
 

HAAHAHAHHAH 2.23!!


Godmorgon babees

Goodmorning darlings! ♥ Vaknade nästan precis av att min fina vän Vilma ramla av sängen, HAHAH! Men ahja. Vi ska väl upp snart och äta sen så antar jag att vi fixar oss och sånt. Vilma ska döma idag också.. Vid 3 tror jag hon sa? haha. Men nu måste jag dra! Kiss kiss, I see you later.
 


I wish you where here..


godnatt readers! ♥♥
 

med vilma

Helluu! Sitter in mah bed med Vilma. Vi va nyss i skype med Eric och Lucas, bra killar de där! Men ahja, vi ska väl snart bädda en säng till Vilma sen så tror jag vi sätter på en film eller nått! :)
 

boys never realize how much one little thing can hurt a girl

 

Should I tell you how I really feel?

Heejsan! Haft en as bra dag med Alva, haha! Vi drog först på stan och kollade lite och sen så gjorde vi lite annat. Väntar på att Vilma ska höra av sig för då ska vi träffas och sen så sover jag hos henne eller så sover hon här. Annars då? Har rätt tråkigt just nu.. Ligger i min säng, lyssnar på musik, skriver med Alva och tar fula bilder på mig själv :)
 
 

RSS 2.0