This has got to be the best feeling in the world

Hej babes! Den här dagen har vart både superbra och superdålig. Det har regnat och vart bajs väder och grejjs så det suger ju. Men efter skolan drog jag iallafall med Alva till stan, kollade på skor&fikade så det var ju mysigt. Ska ta och hitta på nånting nu, eller snart haha :-) Om nån ville veta så luktar mina kläder killparfym, kärlek ♥♥
 
Ritade av Tilda på bilden. Erkänn hon blev rätt så snygg? ;)


I wish I could call you mine.

 

jag ler

Heeeej! Sitter i klassrummet med.. Vissa människor i min klass. Haha. Men har iallafall EPT nu och har ingen aning om vad jag ska göra. Gjorde spanskaläxan ett antal gånger så, jaa.. Jag är trött också, det suger. Och jag har en låt på huvet, THANK YAH ALVA! Och de ända jag kan av låten är "jag ler HA-HA" typ, HAHAH.
 

Two can keep a secret if one of them is dead.

Tjeeenaa! Kollade nyss på ett avsnitt av PLL, SÅ GRYMT BRA ASSÅ! För er som inte kollar borde börja kolla på det tycker jag. Haha! Ska dra in i duschen nu och gråta floder, sen får vi väl se vad jag gör. Antar att jag sätter på ett avsnitt av Gossip Girl och hoppashoppashoppas att min laddare har kommit imorn!
 

Look at her like she's the only one you see

Hellloooo beautys! Har so nu. Vi sitter och skriver av vad Per skriver på tavlan. Efter det här har vi hål och sen så har vi so igen, haha det är rätt onödigt.. Men ahjaa, slutar efter det iallafall :-)
 

It's all about us

Godmorgon darlings!  Ska snart ta och fixa mig och sånt. Senare på dagen så ska jag träffa Alva, men hon är nånstans nu så jag får väl vänta tills hon hör av sig haha. Kanska sätter på ett avsnitt av Gossip Girl innan jag träffar henne (om jag hinner). Men ja, ni får väl ha en bra dag! :-)
 
 

-aaaaaaaa


lördag

Hej babes! Drar ut med Alva idag. Vi ska upp på stan en sväng sen vet jag inte vad som händer, men det får vi väl se! :)

i love the way you hold me

Heeej! Har inte bloggat på ett tag, jag suger. HAHAHA. Nej men.. Har väl vart i skolan och sånt så har inte haft lust att uppdatera eftersom att det inte händer så speciellt mycket. Har för övrigt ingen laddare för den lämna jag till vaktis för att min plast-sak-grej har typ gått sönder 1 cm. HAHAH, men ja. Har umgåtts med Vilma och Alva idag, myyyys. Nu ligger jag i min säng och snackar med bra brudar på facebook. VS snack på höööög nivå!

You shouldn't worry about what they say, cause they got nothing on you, baby

Heeeeej skönheter! Åt nyss och ska väl ta och.... Inte göra nånting. Menmen, första skoldagen idag. Den va rätt soft. Det var inte direkt som en skoldag egentligen. Vi satt och pratade om en massa, sen åt vi och sen drog vi vidare till krugen för att spela kubb. Tjejerna vann, GRYYYMT VA? Haha. Vi fikade efter det och när våra mentorer tog upp kakor och grejjs så lät vi ungefär som dom där aporna i temple run, haha! Drog hem till Alva sen och Tilda klippe mig och henne och sen drog vi upp på stan en sväng! :)
 

school start

Godmorgon folket! Klockan är halv 8 nånting och jag blev precis klar. Eller ja, jag ska ta och platta mitt hår och sen är jag klar. Drar till skolan sen med Tilda&Alva, orkar inte :((((((((((

I guess I need you baby


GOSSIP GIRL

Heeeeej & godmorgon darlings! ♥ Vet inte vad som händer idag faktiskt, men haha. Ska ta och sätta på ett (eller flera) avsnitt av Gossip Girl strax! :-)
 

Den sekunden jag tittade bort, det är en jag kommer minnas för gott.

Heej babes! Kom nyss hem från beachrocken. Guud va roligt vi hade! Drog dit med Alva sen så vänta vi på Hanna och Amanda. Det va rätt segt i början, men de blev roligare sen ju. Haha. Norlie och KKV uppträdde och tyvärr så har jag inga bilder, men filmade men de är så ovärt att lägga upp, haha! Har iallafall skrikit halsen av mig, nej de har jag inte. Men nästan.. Har ont i huvet också, jätte jobbigt. Men ska ta och lyssna på musik nu, heeeeeej! ♥
 
Har inga bilder, sorrrysorry. Haha, tog den från google ^^

fashion bloggar

Haha asså. Det är jätte många tjejer som gör bloggar som heter typ.. styleby*namn*.blogg.se, fashionby*namn* och sånt. Så går men in på den bloggen.. Vad är de där då?.. INGENTING OM MODE, KLÄDER ELLER NÅNTING SÅNT DÄR. Haha. Jag stör mig på sånt. Varför döper man sin blogg till nått som de inte ens handlar om? Blir arg på det. JAPPJAPP.
 
 

you're my wonderwall

Världens finaste ♥
Ska ta och fixa lite i mitt rum nu. Sen får jag väl se vad som händer, haha. Drar till Köping ikväll iallafall :-)

HAHAHAHAHA

 

maid in manhattan

Heeey guys! Som ni vet så umgicks jag med My en stund på dagen. Sen så skulle hon klippa sig så jag drog hem och chilla. Träffade Lina senare på dagen, vid 4. Drog till stan, sen till Laduback och snacka om massor och åt godis. Nuu så har jag iallafall kollat klart på en film med min syster. Maid in Manhattan hette den. Kan ju säga att de inte var världens bästa film, men den funka väl haha. Ska ta och göra nått nu, sätta på ett avsnitt av GG eller bara va social med folk! :)
 

frågor och svar


Drar ut och träffar My

Hej! Ska ta och byta om och sen fixa lite här hemma. Drar ut sen och träffar My. HAR INTE TRÄFFAT HENEN PÅ HUR LÄNGE SOM HELST, så de blir roligt ju! Haha. Men ska fixa mig nu :)
 

stuck in her daydream

Heeeej mina fina! ♥ Ligger i min säng och gör inte så speciellt mycket. Lyssnar på musik och skriver med Hampus på fb, väldigt trevligt! Träffade Alva idag. Vi har vart ute, snackat om lite allt möjligt, åkt longboard och suttit vid datan. Daydreaming all day long har jag också gjort!
 

stars can't shine without darkness

Hello darlings! Kom hem från Alva för ungefär en halv timme. Vi har inte gjort så speciellt mycket saker. Snackar om allt möjligt och suttit vid datan. Har även sminkat henne också, haha. Men ska ta och sätta på en film/serie nu tror jag. Eller så får jag väl kolla om nån kan vara social med mig på skype eller nånting sånt. Vi får väl se! ;)
 

If you want peace, always be prepared for war.

HEJ BABES! Sitter i skype med Alva och Kevin. Inte för att jag är speciellt social med dom, men de är väl skoj haha. Tror jag kommer somna snart faktiskt. Orkar ingenting. Den här dagen har vart hur seg som helst.. Och jag är hungrig och jag vågar inte gå ner till köket, gjioelgnehaigh.
 

I like the way you smile

Så mycket "back" va jag nog inte. Men tänkte blogga nu iallafall och försöka blogga varje dag från och med nu! Träffade bra folk igår, så sjukt kul. Drog hem sen och packa och sen drog jag vidare till Alva och sov hos henne, mys. Men nu ska jag ta och göra nånting, haha!
 

Fishtail braid


As long as you LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO LOVE ME

I'M BACK BABES!! Brukar inte känna för att göra inlägg när det är dåligt väder men nu kör vi ändå!!

Drog ut vid två för att träffa några. Vi har gjort lite allt möjligt men ändå inte speciellt mycket eftersom att det regnar. Så jaa.. Jag har vart ute i regnet idag, mysigt!! Hahah. Men tack för en awesome dag brudar!


Pretty little liars

Ska sätta på ett avsnitt av PLL och sen får vi se vad jag hittar på ^^


RSS 2.0