tack bästa pappa!! ♥♥


tjockis dag

Ouff, kom nästan nyss ut ur duschen. Sååååå skönt! Dagen har vart så jäkla toppen! Skolan var väl ganska chill. Kollade film på spankan, de gick bra på svenska provet, fysik redovisningen gick väl hyffsat iaf, toppeeen. Drog iväg och hämta min syster efter skolan, försökte snabba mig hem men de gick ganska så dåligt. Bytte om och sånt när jag kom hem och gick vidare till Vilma och sedan gick vi till skolan och mötte upp Sabina, Moa, Alva & Marre. Vi gick till stan och köpte massa gott och satte oss på bryggan sen. Så skönt för det var så jäkla varmt! Badade första gången iår gjorde jag också.. Med kläder. Fyfan vad kallt alltså, haha åh. Nej men får väl avrund här för annars blir det ju en bibel, haha!

plugga/gossip girl

"Vad gör du?" - pluggar, har vart ett ganska så standard svar för mig hela veckan. Fyfan vad tråkigt. Ahja, har gjort matte nu iaf, så är nästan klar. Blev nyss klar med fysiken så det sitter tills imorgon hoppas vi på. Och sen så har vi ju de här med svenskan, satsdelar. Fyyy så tråkigt. Kommer aldrig komma in i min hjärna tills imorgon, ahja, hoppas på det bästa. Tänker skita i allt ett tag och slå på GG ♥♥♥

1313

Heeej! Har precis skickat hem klänningen jag ska ha på skolavslutningen, woohoo! Skickade även hem ett par skor när vi ändå höll på, haha. Skulle egentligen ha en annan klänning, tyvärr så fanns den inte i min storlek, surt. Ahja, ska ta och plugga nu. Standrad för mig dåva. Matte, svenska & fysik, haha nu kör vi! *brofist*

15 maj

Har pluggat sen jag kom hem från skolan typ, åh herregud så tråkigt. Vaknade idag och tänkte "fyfan vad tråkigt med hemkunskap", kom dit och så skulle vi prata om hur man tvättade "skjut mig" tänkte jag.. Tills vi skulle göra en massa efterrätter osv, haha! Annars då? Har haft hål i flera år som varje onsdag, onödigaste i världen. Ahja, ska ta och kolla på ett avsnitt av GG, har börjat kolla igen. Bästa serien ♥ Sen ska jag läsa lite i biologiboken..

det är för jävla mycker saker i skolan just nu, uuuusch

 

Baby, I was naive. Got lost in your eyes and will never really have a chance.

Kom hem och de första jag gör är att äta paj, haha. Klart man måste när det finns ju. Ahja, började iallafall plugga efter det och har gjort det sen dess och ska göra det tills jag somnar. Tagga bli smartis dåva! Det är så jäkla mycket i skolan just nu, herregud säger jag bara. Gjorde SO prov idag, skulle egentligen ha fysik redovisning men ska göra den nästa vecka istället, matte prov imorgon, biologi prov på torsdag och engelska test på fredag, nej men nu ba kör vi!

I can be your new addiction

Hej, sitter på en bänk utanför musiken med My. Måste göra allting som finns i världen känner jag nu. Har precis gjort SO prov och ska göra klart fysiken och matten, kul. Hatar mitt liv. Vill typ dö. Hoppas på att han ringer mig sen då va, kanske blir mindre stressad haha. Men nu ska jag forsätta på fysken. Ska göra klart keynoten och lära in allting som finns, haha orka.  pusss!
- brist på bilder, förlåt babes.
 

"Then he made my lips hurt"

Sitter i köket med min lillasyster och äter frukost, haha. Vaknade för kanske en halv timme sen. Ska träffa Vilma senare idag. Hon skulle egentligen till stallet men hennes alarm ringde inte, hahahah orkar inte. Ahja, ska väl ta och äta klart så jag kan fixa klart mig snart. Annars kommer jag inte bli klar på flera år.. haha...
 

11 maj

Kom hem för ungefär 20 min sen. Träffade Alva&Vilma runt halv 7 kanske. Vi gjorde inte så mycket.. Åkte runt on tha longboard, snackade och sånt där. Senare vid 11 så träffade vi Amanda. Nu sitter jag och snapar med folk, ska snart ner och äta för jag är hungrig haha.. Två bilder från idag ↓↓

c’mon c’mon and dance with me baby

Heej! Gårdagen var så jäkla bra! Vi åkte in till stan innan konserten. Gick in på gallerian och träffade på Oscar från The Fooo (♥!!). Det var så jäkla pinsamt först får han gick bara förbi oss så tyckte jag att jag kände igen honom osv. Så vi stalkade honom några meter, vilket han inte märkte eftersom att han snackade tel i headset. Ahja, fick iallafall en bild med honom. Kan ju säga att han är sååååååå snygg irl!! Åkte vidare till Solna senare på kvällen. SÅÅÅÅÅÅ MYCKET FOLK! Herregud. När man skulle gå till Friends Arena så fick man gå som i värsta paraden eller nånting, haha. RMM var utanför där så fick ett kort med Wille också, charmigaste ♥ Ahja, konserten var iallafall jätte bra, förbandet var dock as dåligt haha..

7 maj

Usch vad jag är dålig på att blogga, haha. Men har inte orkat det bara, för lat för att gå in på blogg.se, japp. Nej men det är tråkigt att blogga när man inte har nått att skriva..
 
Åhåå, det är så jäkla bra väder idag!! Sommerkänsla ♥♥ Drog iväg till stan efter skolan med Vilma, Alva & Marre. Gick i shorts och linne för jag tyckte de va varmt ute först, sen så började det blåsa så jag frös ju ihjäl.. Men vi gick iallafall till Ica och köpte banan och nutella och satte oss på bryggan, myspys. Efter det så skulle Alva sola, så vi drog dit också. Sen så har jag inte gjort så mycket mer, skrivit med babe på kik.
Nu taggar vi 1D konsert imorn då va!

RSS 2.0