glad påsk!

- Är det påsk idag eller va det de igår? haha herregud.
Haha men oj, har ju inte bloggat sen förra veckan. Duktigt Thidah, duktigt. Men jag har faktsikt haft annat att göra, det va en massa i skolan, prov, läxor, ännu mer prov, ännu mer prov, ew. Sen så har jag bara inte orkat också, laat. Men igår va jag iallafall med Vilma&Marre. Vi fotade lite, snackade och tjockade oss - standard. Ska ta och hoppa in i duschen nu sen så ska jag städa & kolla på The vampire diaries! ♥

In the end we only regret the chances we didn't take

- har inga bilder från igår heller.. buhu..
Drog iväg till Köping igår på nån fest med Marre, Alva&Vilma. Det var inte så speciellt mycke ös där, men de va la roligt ändå. Träffade folk som jag inte träffat på läääänge så de va ju roligt. Lökade sönder i lokalen eftersom att den va rätt liten och så va de människor över att + att elementen va på, hur fan tänker ni? haha. Gick iallafall ut därifrån minst 10 gånger för att andas, haha. Sen så va de ju de där "självklart" som fick mig att smälta lite faktiskt. Men jaja, nog om det.. Sitter i min säng just nu och ska plugga svenska. Bra att man fått nånting att plugga på också. Tagga F nurå.

'Cause i'm gonna rock your world

- söta nybadade brudar, oh ja.. spegeln är ganska smutsig..
Gled igenom skoldagen ba sådär, tills badet kom och sen efter det slöjd. Att först ha bad och sen slöjd kan nog vara det värsta som finns. Efter badet vill man hem.. och sova. Men nääärå, då ska vi ha slöjd också. Insåg även att i många ämnen är allting så jäkla perverst, haha speciellt spanskan, uuuups. Ska ta och plugga kemi nu, kol&sånt är ju alltid roligt att läsa om ♥
Haha, uhm.. Wait what?

should've known you were trouble from the first kiss

Sitter i mitt rum, alone. foreveralone. Haha, nä men skriver med lite folk och lyssnar på musik. Skolan va väl ganska så lång tråkig, men jaja. Ska iväg till stan en sväng med Alva, sen plugga glosor haha, puss!

haha fuck u :-)

Hej fellas! Har haft en as bra dag, tills typ nu. Men de är klart, det finns ju människor till allt.. Ska iallafall ta och duscha snart och sen så ska jag läsa lite kemi. Imorgon är det måndag idag, haha please let me die orkar verkligen inte.

VASAHALLEN

Drog till Vilma nångång vid halv 6 kanske, sen så drog vi och kolla match i Vasahallen. Satt där med henne och Emilia, sen så kom Moa & Emelie och satte sig där också. Så satt vi med massa andra lite då och då också, haha. Sala vann iallafall med 9-3, ifall ni ville veta. Jag ska ta och duscha typ nu, snart, eller nått. Sen så ska jag kolla film hela kvällen för min mage dödar mig typ, haha usch.
 

hahah jaja, okej kompisar


I wanna begin but I don't know how

- bilder från igår
Denna vecka har allting ba gått på as bra, än så länge. Fysikprovet gick bra, spanska provet gick bra och nu kan jag det man ska kunna på trummerna på musiken också, jag äger ju! Ahja, har ingenting att göra just nu.. Chillar vid tvn med min lillasyster ♥

fysik plugg - all day, all night

Har pluggat hela dagen idag, nästan hehe. Skrev lite med Alva och planerade våran framtid om hur vi skulle bli kändisar och sånt, haha orka oss. Men annars så har jag pluggat fysik hela dagen, så jäkla tråkigt. Har prov imorgon, så vafan ska man göra liksom? Ska iallafall duscha snart och sen så ska jag läsa lite i fysikboken, puss.

ULRIK BABY ♥

Har inte gjort nått speciellt idag, kollat p98s match som var väldigt roligt faktiskt. Drog hem sen och umgicks med Alva ett tag. Sen så läste jag danger typ hela eftermiddan. Seriöst, är helt fast i den! Har iallafall nyss kollat klart på mello. Grattis Robin! Dock röstade alla som inte gav Ulrik och Anton höga poäng helt fel, sorry. Btw Sverige, Ulrik är bättre än Yohio. Ahja, ska ta och fortsätta läsa danger nu, puss.
snyggast i världen

SKYPE

Är i skype med Emil just nu och är så jäkla trött, kommer somna när som helst. Träffade iallafall Alva på kvällen, drog till stan, köpte godis, drog hem och skulle igentligen sätta på en film men det gjorde vi dock aldrig haha. Ska iväg på p98s match imorgon, 12.15 för er som vill se ;-)
 

-


personligt brev

Sitter och har SO, skriver personligt brev. Det är seriöst så jäkla svårt. Usch och fy för det. Har haft en super chill dag idag. Hk på morgonen, hål i 2 timmar och 45 min, SO nu och efter det här så har vi hål i 1 timme och 40 min OCH efter det så har vi musik, haha fan va ovärt. Men men, ska fortsätta på mitt as svåra personligt brev nu, c ya ♥

TISDAG

Hola mis amigos! Haft en allmänt bra dag i skolan. Slutade skolan runt 4. Usch vad syslöjd är tråkigt. Och så är det den längsta lektionen vi har också, as kul! fast ne. Tur man har babes som man kan sitta och snacka med när man inte får hjälp ♥♥♥ Snackade massa om Malta och märkte att någon har planerat allting vi ska göra från morgon till kväll, varje dag. Haha super! Men har iallafall skrivit klart om mitt dröm jobb och sånt där så jag ska fortsätta och skriva på mitt CV. Sen så ska jag faktiskt fortsätta att kolla på Teen Wolf ♥

TJENIS PENINS MARRE HÄR

Jag och Thidah sitter o snackar med någon Victor från Göteborg o nu ska vi forsätta med det hejdååååå.

blåsigt osv

Det är äckligaste vädret ute, regnar och blåser. Usch. Har inte gjort nånting idag typ. Fixat mina naglar, städat mitt rum, kollat på the hills, inget mer. Ska ta och sätta mig och rita och sen sätta upp lite bilder och sånt. Haha, vill börja böla för att de är så äckligt väder. Hatar när man hör tydligt att de blåser, uuuuusch.

RSS 2.0