FALL

Heeej kompisar! Fattar ni hur skönt det har vart att inte haft prov sen vi börja skolan igen? Och att det snart är vår! Snön smälter och de är soligt, looove ♥ Sen ska jag iallafall iväg och hämta min lillasyster. Efter det drar jag ut en sväng med Alva för att jag är verkligen grymt sugen på att gå ut. Det är så jäkla fint väder idag! Haha, stackars alla som ligger hemma och är sjuka.. :(

♥ FASHION IN THE FALL


♥♥♥

 
 

who's gonna make you fall in love?

Hej people! Sitter i min säng och lyssnar på Justins nya album, believe acoustic. Kärlek ♥♥ Skrev nyss med grymt bra människor, men dom slutade svara haha tyyy. Har iallafall inte gjort nått speciellt idag. Skolan, som vanligt. Drog hem, åt och sånt sen så skulle jag äta min B&J men då får jag sms från Alva så jag drar hem till henne ist. Vi har väl bara chillat galet och pratat och pratat och pratat, så jäkla skönt att bara prata. Älskar att prata, haha!

krya på er bebiisar

TJAA HOMIIES! Skolan idag rulla på som vanligt. Bara det att vi bara va 3 tjejer i klassen, resten av tjejerna va sjuka haha, krya på er bebiiisar ♥♥♥ Men det var väl ganska så chill ändå. Ska dra mig iväg på stan och köpa B&J bara för att jag tycker synd om mig själv för att jag har mensvärk, haha.
Hahah, det här är sååå jag!

choklad och film

Idag så vill jag bara dö. Min mage gör så jäkla ont. Har lust att börja stor böla för att det för så ont, haha. Hatar att vara tjej ibland. Har lust att bli kille en vecka framåt och sen bli tjej igen. Skönt för killar att inte ha mens. Mina planer för dagen är absolut inga. Tänker ligga hemma med choklad och kolla film. Låter superbra för min del, haha!

örebrooo

Heeej! Sorry för väldigt dålig uppdatering dom 2 senaste dagarna. Men åkte till min syster i fredags och sov över där tills idag. Har hjälpt henne baka och fixat och sånt till Emilias kalas som var idag! Det har iallafall varit super skoj. Åkte hem med pappa vid 4 nånting tror jag. Så har jag träffat Alva nu på kvällen också, därför bloggade jag inte när jag kom hem :-)

SANDOR /SLASH/ IDA, TE OCH VINDRUVOR

Skolan idag var väl som vanligt. Inget att berätta faktiskt. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Bara försökt klurat på hur man gör så att musiken typ sänks i videon så att det blir som bakgrundsmusik (om ni fattar hur jag menar) haha. Sen så har jag väl kollat på engelska glosorna och inget mer.

TÄVLAR

Jag är med och tävlar om en VS body mist på denna bruds blogg. Klicka på hääär för att komma direkt till inlägget :-)

WEHEARTIT ♥

Klicka på bilden för att komma till min sida.

SÖNDAG

Heeej people! Har inte hänt så mycket i mitt liv, händer aldrig nått i mitt liv så.. Hur värt är det att blogga egentligen? Men jaja, dom som läser, läser, dom sin inte gör de inte, haha. Ska iallafall försöka att få bloggen lite roligare än vad den är. Så om ni har några tips så kan ni leava dom i en kommentar. Och helst inte såna hära standard "dagens outfit, dagens låt, dagens snygging/snyggingar" för de är så tråkigt.
 
Ahja, träffade Vilma idag. Vi va ute och fotade, va inne hos henne och lyssna på musik och sånt. Sen så drog jag hem nångång, vet inte när. Och sen dess har jag väl inte gjort så mycket. Kollat på OTH och ritat för det mesta. Standard.

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND


5 SAKER JAG HATAR

♦ NÄR FOLK INTE KAN ACCEPTERA ANDRAS ÅSIKTER. Jag hatar när folk inte kan göra det. För seriöst, HUR FAN KAN DE VARA SÅ JÄVLA SVÅRT ATT FATTA ATT MAN INTE ALLTID TYCKER LIKADANT? Ja, jag kanske tycker den där killen är snygg. Nej, jag kanske inte tycker att det där programet är bra. Alla har olika åsikter.
 
♦ NÄR FOLK BARA MÅSTE SKRYTA OM HUR BORTSKÄMDA DOM ÄR. Såg en tjej göra ett inlägg där de stog ungefär såhär "min mamma är jätte sur på mig så hon säger att jag inte får bara i tvrummet (har ett eget tvrum också, menmen). blablablaaa jag brukar inte hjälpa till nånting alls hemma. blablablaa jag har en hund, men den går mamma ut och går med (fast den är bara min). jag får mitt barnbidrag som månadspeng, men min pappa betalar allting ändå" Och de va tyvärr bara HÄFTEN av det hon skrev.
 
♦ FOLK SOM TAGGAR FOLK I SINA FOTON. - Bara för att få mer likes. Måste du ha över 100 likes för att känna dig snygg?
 
♦ FOLK SOM INTE KAN SÄGA TILL MIG ATT DEN TYCKER JAG FÅTT ETT DÅLIGT BETYG. Typ som när folk säger "ÅÅÅH, JAG FICK BARA B, VAD FICK DU?" och då svarar man "Jag fick D" och då säger den där människan "Men de va ju bra ju!" ÄR DE BARA JAG SOM HAR LUST ATT SLÅ DEN PERSONEN DÅ? VEM FAN TYCKER ATT D ÄR BÄTTRE ÄN B? Bara säga att du tyckte de gick väldigt dåligt för mig. Bättre de än att säga att det gick bra även fast de inte gjorde det.
 
♦ "VAD GÖR DU? ;)" Jag hatar när folk skriver så till mig. Och det gäller speciellt killar. Varför kan dom inte bara välja "the smile face" istället för "the winky face"? Den gör allting bara så äckligt. Speciellt när de gäller "vad gör du" assååå nej. EW.
 

THE STRANGERS

Skolan rullade väl på allmänt bra, vissa lektioner/raster. Vissa raster och/eller lektioner ville jag bara slå nån. Alla personer som tror att dom vet exakt allt, dom vill jag bara slå rakt i ansiktet så att det gör så jäkla ont. UUUUUSCH.
 
Träffade Vilma idag efter skolan. Drog till stan, kollade skor, köpte yoghurt (intressantast av allt). Gick iallafall vidare hem och snacka lite och sånt. Vid 6 så drog vi iväg till stan igen och käka pizza. Har annars bara spenderat den här hemma, med Vilma och kollat på The Strangers och snackat skype med bra personer. Ska sätta på The Vampire Diaries nu eftersom att det kom ut ett nyss avsnitt igår och efter det så får vi se om jag kollar på OTH.

SANDOR /SLASH/ IDA

Jag tycker faktiskt att jag har blivit ganska så mycket bättre på det här med att blogga faktiskt. Ska just nu iallafall bara läsa klart dom sidorna jag har kvar i boken vi läser på svenska. Det är så otroligt tråkigt att läsa boken när man sett filmen innan. Men får väl ta och sluta klaga och tänka positivt! Måste ba tänka ut nått positivt först..
 
 Ska iallafall hinna med att kolla on tha weheartit, tumblr eller nått om det finns nån insipation. Vill göra nått på bloggen för den är så jäkla tråkig. Tänkte förut göra ett video inlägg. Men jag är så sjukt dålig framför kameran. Blir mest så att jag sitter och skrattar bort allting. Men vi får väl se...

I hope that you know that you are what my dreams are made of

- Kan ju knappast bara vara jag som saknar sommaren..
Hej peeepz. Har EPT nu, ganska så segt. Har suttit och klippt en film jag, Amanda och My filmade till SO:n. Den blev ganska så tråkig, men jaja. Är så jäkla trött nu också, dööö. Vill hem och sova, sova, sova och sova. Men slutar iallafall "tidigt" idag. tjugo i 3, nånting tror jag. Inte för att det är så tidigt, men de är det tidigaste jag slutar iallafall, haha.

MINIHÄSTAR


SHAKE IT UP

Sitter och kollar på tv med min syster. Ska kolla igenom spanskan och sånt där också. Tror att Alva kommer nångång efter hennes konfa så ska vi kolla på nya pll avsnittet, men vi får väl se om hon dyker upp :-)

TISDAG

Kom nästan precis hem från skolan. Direkt när jag kom hem så bytte jag om till myskläder, haha love ♥ Ska iallafall äta snart sen så ska jag inte göra så mycket faktiskt. Imorgon så är det onsdag. Onsdag = hemkunskap + gäddan = bajs. Men man får väl göra det bästa av situationen, eller nått.. btw, så älskar jag min nya design (!!), ifall ni ville veta ;-)

ny designat

Hej babes! Märkt att jag har bytt design? Det lär ni ju ha, annars borde ni gå till en optiker ;-) Själv tycker jag att den är super awesome, tack Nathalie! ♥ Det var bara det jag ville skriva, haha. Slutar runt 5 i 4 nånting idag, så skriver mer då!

over again.

Hej mina väldigt väldigt många läsare! Skolan rulla på som vanligt. Inget mer med det typ. Kom iallafall hem från skolan, åt och har spelat spel med min lillasyster. Hon blev sur på mig för att jag vann över henne i memory så hon skrek på mig och sa att jag fuska, haha. That's why jag nästan aldrig spelar nått spel med henne.. Jag ska väl ta och fixa varm choklad och sätta mig och kolla på antingen en film eller så blir det OTH :-)

FREDAG KVÄLL

Godkväll people! Sitter och skriver med lite trevliga människor på kik och facebook, awesome. Har ritat ungefär hela dagen sen jag kom hem, japp. Ni får dock inte se det nu för att de blev inte sådär as bra så att jag är nöjd, men ni kanske får se de nån annan gång. Imorgon så ska kaaanske Anjali komma till Arboga och roa mig. Vet inte om hon får med sig Ebbson så också, men det får vi väl se hur det blir!

i love the way you look at me

Heeej! ♥ Jag kom hem för ett tag sen. Gör inte så speciellt mycket, ska nog ner och äta snart. Är så jäkla hungrig. Det var onödigt äcklig mat i skolan idag, igen. Gud vad tråkigt. Ahja, det är fredag idag! (så jäkla skönt!!!). Men har inga planer för dagen så den får väl bara rulla på hur den vill, ehehe.

svenska hollywood flickor

Jag är med och tävlar hos Svenska Hollywood Flickor om det ni ser på bilden, var med du också! Klicka på bilden för att komma till inlägget där ni kan anmäla er! :-)


veckans blogg @alvas

Jag är med och tävlar om veckans blogg på Alvas blogg. Man blir såklart veckans blogg + att man får nånting från Thailand, låter roligt eller hur? Var med du också! :)
Länk till hennes blogg häär

första dagen

~ älskling ♥
Hej hjärtisar! ♥ Första skoldagen idag efter lovet. Det var inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara iallafall. Tilde har även börjat i våran klass nu, jäkla roligt! Har väl haft lite sådär halft vanliga lektioner osv. Skolmaten va onödigt äcklig, så nu är jag svin hungrig :( Tur mamma lagar mat nu dååå

pulka

Heeej babes! Alva drog precis. På kvällen vid 6 så drog jag till backen med henne, Vilma & Jennifer, åkte pulka! Det va skoj! Haha, fast trodde det skulle gå ganska så mycket fortfare ändå, ahja. Skriver med bebi just nu. Ska snart tvätta bort mitt smink, borsta tänderna och sånt.. Eller så ska jag ner och äta, eheheh.
- Jääkla snygg kille den där Eric är alltså!

will you be mi amor?

Godmorgon! Vaknade runt halv 11 idag. Har precis duschat och ska ta och städa på mitt rum och sånt där. Sen så ska jag fixa mig och mina naglar. Vi får väl se vad jag hittar på senare idag. Ingenting planerat än så längre iallafall :)
 

ikea + fixat

Hej darlings! ♥ Har ändrat lite med min blogg. Blev lite mer rooosaaa denna gången. Den skulle egentligen bli lila menmen.. Tyvärr så är kvaliten på headern sämst, men ska försöka fixa den. Det är bara det att bilden inte vill sparas så jag måste print screena den och då blir det så. Så jäkla dåligt. Ahjaaa, va på ikea idag with mah family. Blev så otroligt kär i en garderob, åhååå! Så jäkla synd att mitt rum är för litet, annars så skulle jag tjata ihjäl mig den haha! Kom iallafall hem med en hylla, överkast och ett block. Skulle egentilgen ut med Vilma & Alva och åka pulka, men de blev inget. Ahja, ska ta och hitta på nått nuuu :-)
- åhåå, snart börjar vi skolan igen. döööööö.

mitt liv är över.

Träffade Marre idag runt 2, kanske. Har ingen aning, men men. Vi har väl inte gjort så speciellt mycket. Snackat osv. Inget speciellt antar jag, haha. Drog hem vid.. nån gång när det var mörkt och satt mig och kolla på Gossip Girl. Har nästan precis kollat klart på alla säsonger av Gossip Girl, så jäkla bra serie och så sjukt tråkigt att den nu är slut (mitt liv är över). Hur kan man vara så otroligt fin som Leighton Meester? Jag älskar hennes karaktär, Blair Waldorf! ♥
- Perfekt från topp till tå.

let the good kids be a little bad

Hm, nu är det ju så att det här med att uppdatera är för tillfället inte min grej. Men jag ska iallafall försöka så mycket som det går. Det är inte så roligt att blogga man inte har lust till det. Måste försöka skaffa mig inspiration nånstans, eller nått, haha! 

Ojojoj, nu är det redan 2013. Jag känner att 2012 gick ganska så fort ändå. Jag har väl haft ett hyfsat bra år dåva, det kunde vart bättre iallafall. Har träffat nya människor, kommit närmare gamla vänner, förlorat vänner, shoppat (massor), fått en massa crusher, skrattat, gråtit, blivit mer eller mindre mogen och bara haft det bra.
 
Firade iallafall nyår med Lina&Vilma. Det var väl hyffsat roligt, haha. Det kanske hade vart roligare om Sara och Madde kom. Synd bara att dom inte gjorde det. Eller.. Sara skulle komma, men tyvärr så glömde vi ringa henne efter vi ätit. Sorry! ♥♥
Har inte gjort nått speciellt idag. Träffade Vilma. Vi drog till Lina och hämtade grejer och sen hem och kolla film. Ska ta och fortsätta att kolla på gossip girl, har blivit ganska så fast nu igen. Nu är det 2013 så de betyder att pll och the vampire diaries avsnitten kommer nu ocksååå, loooveee
 

RSS 2.0