ÖREBRO

Va nyss hos tandläkarn, köpte en läsk efter det. Badass. Ska snart iväg mot station och ta ett tåg till Örebro med Marre&Alva. Myspys. Vi får se om jag köper nått, har liksom inte nånting speciellt som jag ska ha, haha :-)

TELL ME THAT WE BELONG TOGETHER

Drog till Vilma vid halv 4-4 nånting. Vi skulle ta och skaffa oss nya profilbilder, gick de bra? näää. Okej. Drog ut och körde bruken i det kalla vädret med hennes lillasyster och hennes kompis, as kul. Kollade på The Hills när jag kom hem eftersom att jag har börjat kolla på det igen. Annars dååå? Har inte gjort nånting alls. Blev typ nyss frisk (så jävla skönt!!!!!). Men ska ta och kolla på The Hills nu, pusss.

THERE YOU GO AGAIN MAKING ME LOVE YOU

- drog just nu, bästaaa ♥ 
Usch, det är så jäkla tråkigt att vara sjuk. Har vart hemma hela dan när jag kunde dagit ut med Vilma och kollat innebandy eller nått. Men men, sånt är livet. Hoppas jag blir bättre imorn för jag tänker INTE sitta hemma HELA dan imorn :-)

LOVE PINK


sjuk..

Sorry för väldigt dålig uppdatering denna vecka också. Har bara inte orkat blogga för jag är sjuk. Vart sjuk sen tisdags typ, så stannade hemma onsdag, torsdag och idag. Det känns som typ föralltid. Annars då? Vaknade av att alla va vakna. Gick ner och drack te, gick och la mig igen. Vaknade runt 9, bakade muffins för att fördriva tiden, satte på tvn, kollade på tvd på datan och sen så har jag väl inte gjort så mycket mer. Hoppas på att bli frisk snart, annars kommer jag dö av tråkighet. Btw så har vi lov nu, loveee lifee ♥♥♥ (när jag blir frisk då).

SCIENCE PARK

- Jag när vi va på Science Park.
Sitter i so salen och mår skit. Har ont i halsen och as ont i huvet.. Va i Västerås idag på Science Park, så jäkla kasst. Höll seriöst på att somna, så tråkigt var det iallafall. Sitter och skriver reflektioner och om mitt drömjobb och sånt där. Känner att jag vill sluta snart för jag vill hem och lägga mig i sängen och sova.
 

GONNA MAKE YOU MINE TONIGHT

Bilder från i fredags när vi bakade på spanskan + en bild från igår.
Känner att jag uppdaterar min blogg så jäkla bra hela tiden! Och känner att jag alltid säger så, haha. Men jaja. Igår så träffade jag iallafall Marre. Vi drog iväg på match. Den sög. Haha, så jäkla tråkig. Efter det så åt vi på stan. Sen drog jag hem och pluggade. Vid 8-halv 9 så träffade jag Vilma&Alva. Vi drog på stan och köpte frukt och choklad. Sen hem till Alva och fixade det. Skulle egentligen kollat på film, men insåg att vi inte hann. Så vi satte på reprisen av mello som vi heller inte hann kolla klart, haha. Lyckat. Ska iallafall med Alva till kyrkan på en sån där gudstjänst senare idag, haha!

HAHHAHHA BÄSTA BABE


OLDIES

Åh herregud, har så jäkla bra minnen från dom här låtarna. Hahah, världens bästa 2009 ♥

EPT

Sitter i ett grupprum med tha girls in mah class +Alva, Marre & Vilma. Ska ta och plugga på engelska och göra svenska novellen. Svenska novellen är så jäkla tråkig att skriva, tror jag dör.

PLEASE DON'T FALL FOR SOMEONE ELSE

Vad har jag gjort idag då? Ingenting speciellt iallafall. Har vart i skolan, men de visste ni antagligen. Drog iallafall hem, pluggade, kolla pll, plugga lite till och sen så har jag inte gjort nånting mer. Fixade även mina naglar nu på kvällen. Har längtat som tusan till att göra de, har bara inte haft tid eftersom att vi har 123456789 saker som ska lämnas in och pluggas in och sånt där, haha surt. Fick även min klänning idag, tack pappa ♥
 
Det är alla hjärtans dag imorn, ska antingen spendera den med Amanda (om hon blir frisk) eller så får jag väl hitta på nånting annat. Haha, men vi får väl se. Kanske blir hemma med engelska plugga och choklad ;-)

HAHAHAHHA BÄSTA KATIE


MATTE PLUGG

Skolan var väl allmänt bra, förutom på sista lektionen. Har jag nånsin sagt hur mycket jag hatar syslöjd? Det var roligt förut men absolut inte längre! Slutade iallafall runt 4, hämtade min syster, drog hem och åt och nu så ska jag plugga matte eftersom att vi har prov imorgon.. Hoppas på att jag kan allt dåraa, haha

SVENSKA - SKRIVER NOVELL


SÖNDAG

Hej friendooos! Sitter i min säng och skriver med Marre&Irma. Ska snart tvätta bort sminket och sånt. Men idag då? Vaknade 234567 gånger för att det var så jäkla kallt, för att min syster kom in, för att man hörde hur Vilma satt och knappa på datorn och för att det var så jäkla kallt (igen). Men jaja, Alva och Vilma drog iallafall hem på morgonen. Vilma skulle döma och Alva vet jag inte vad hon skulle göra. Men vi drog upp på stan sen vid halv 3, åt och sen till coop och köpte hårfärg till Alvis. Sen gick vi hem till hennes farmos och färgade hennes hår. Det blev superbra!
 

two is better than one

Känner att min blogg är väldigt väldigt uppdaterad! Men jag har ingenting att skriva. Det är liksom inte så att det händer så jäkla mycket saker i mitt liv just nu, haha. Ska ta och träffa Alva och Marre senare ikväll, vi kanske sleepar hos nån också, men de är inte säkert än. Nu ska jag ner och kolla om vi är godis eller nått hemma, är så jäkla sugen på nånting! :(

ONE TREE HILL

Erestinaaa ville att jag skulle blogga så jag tar väl och gör det. Skolan idag va som vanligt. Tisdagar suger, usch. Det känns som att de är dom längsta dagarna bara för att vi har slöjd, haha. Kan ju säga att den här slöjdlektionen va den roligaste på länge och så rolig va den inte ens. Jaaaja, är iallafall lediga imorn (♥♥♥♥♥) och då ska jag träffa Marreee. Ska kolla på OTH nu, pussss!

TRUE


VASAHALLEN

Träffade Marre&Vilma runt 2 nånting. Sen så drog vi iväg till Vasahallen och kollade på match med bra brudar. P98 förlorade med 3-2, suuurt. Såg iallafall två snygga killar, ifall ni ville veta. När dom åkte förbi oss så vinkade dom och typ deras mamma (tror jag det va?) eftersom att någon stog och ropade på dom, mhm.. Hahah ganska så pinsamt men ändå ganska gulligt hehe. Drog iallafall hem med Marre&Vilma sen. Vi chillade bara, har inte gjort nått speciellt. Tänkte bara uppdatera så ni vet att jag inte är död eller nått sånt, haha ;-)
 

RSS 2.0