jersey shore

- soooommmar
Micke tvinga mig blogga så, here you goooo. Ligger i min säng och kollar på Jersey Shore. Spenderade min dag med mina systrar. Vi gjorde pepparkaksdeg och grejer. Haha, finns liksom inget mer att säga om dagen. Var för övrigt ledig idag för er som inte förstog det :P

2112

Öppet hus blev ganska lyckat ändå. Tur man har bra människor i klassen dåva? Nej men NÅGON tvinga mig gå till vilsta utan jacka, tyyyyy. Ahja, kom hem för ett tag sen och ska väl kolla om the vampire diaries har kommit ut och om de inte har så kör vi på första säsongen av jersey shore ♥♥♥

be happy

- Bästa lillasyster

öppet hus

Heeej, har precis duschat och nu sitter jag och skriver lite med Vilma. Har inga bilder på min dator heller typ, så ni får nöja er med en bild från precis nu haha. Ahja. Dagen har väl rullat på som vanligt. Hade fysikprov idag och det gick super! (hoppas jag). Annars då? Ska iväg till skolan igen vid 6 för att vara på öppet hus. Sover kanske med Vilma sen ikväll om det går, hihi!

aläääääääääx

 

fysik plugg och sånt

Hellooo awesome people! Har pluggat fysik, gjort biologi saken och ska skicka in den snart och så har jag gjort massa annat också, haha. Sitter i tv rummet just nu och äter popcorn med min lillasystter och min mamma. Skriver även med en super efterbliven person, puss på dig. Ska ta och fortsätta plugga nu och sen så ska jag ta och sätta upp saker på min garderob!

stay strong

Offra 40 minter av din tid till att kolla på det här, sååå jääkla värt.

24 november

Hola babes! Det är folk som skriker ute hör jag nu, haha. Låter så jäkla fult, fulla låter dom också ifall ni ville veta, haha. Men ahjaaa träffade Marre idag. Vi drog till Vasahallen och kollade på en match ett tag. Woaah, kunde knappt andas. Ahja, drog hem vid halv 6 iallafall och har inte gjort nått sen dess. Vart lite social med buddies och kollat på youtube och sånt där skoj. Ska gå på toa nu (intressant) sen om jag vågar så ska jag ner och äta nått. C yaaaa ♥
 

lyssna och njuuuut

 
Om du ser det här Mikaela så ska du vet att du är såå jäääkla grym på att sjunga, pussss

hi, i'm single


i love you littlesister

 

4 wanties från hollister


FREDAAAG

Godmorgon darlings! Gick upp 7 men vaknade vid halv 7 haha. Att vakna med värsta mensvärken är dock inte det mysigaste som finns.. :( Ahja, ska ta och fixa mig och sånt sen drar jag till skolan. Så jäääkla skönt att det är fredag!
 

maybe you're gonna be the one that saves me

Åherre gud! Har ju vart frånvarande i 50 år eller nått. Men det är för att jag inte har haft nått att skriva om. Har liksom inte hänt nått på dagarna än att jag vart i skolan och sen kommit hem och pluggat, askul! fast ne.. Men tänkte iallafall göra ett inlägg nu så ni vet att jag lever iallafall. Har ändå inte hänt nått speciellt idag. Hade prov och det gick väl bra hoppas jag, haha.

tråksöndag

Heeelloo darlings! Har vart hemma hela dagen idag och bara degat och umgåtts med min lillasyster. Har även läst igenom mitt hkprov och sånt, så jäääkla tråkigt usch. Ska träffa Ebbson nästa helg om hon kommer hit, så jäkla roligt!

super braa osv

Filmen igår va så jäkla bra! Jag och Alva satt och asgarva ett bra tag åt att han Aro skrattade så sjukt fult, hahha orka. Men filmen är iallafall as värd att se! Jaja, har nyss pluggat klart. Har gjort klart mina 2 novell analyser och skickat in dom och så har jag gjort klart ett as stort häfte i svenska också, suuuuper duktig bruuud. Ska ta och städa mitt rum nu också, pussssss

breaking dawn part 2

Heeej babes! Sitter och skriver med världens retard on tha skype, haha. Ska ta och fixa några saker snart sen vid halv 6 drar jag till Vilma och sen så drar jag, Vilma, Alva, Moa, Irma och Jossan på bio, seees bejbiis

that's my little fact


so lektion

Heeej bejbs. Har so nu, ganska långt tråkigt eftersom att vi ska skriva av vad Per skriver på tavlan, menmen.. Hade matte innan och vi fick reda på våra matte prov. Å herre gud vad nervös jag va innan jag fick pappret. När jag gjorde provet kändes det som de gick as bra, sen när jag fick se det så ba NEEEEEEEEJ.. Men så skönt för mig att jag inte va den enda de inte gick bra för ♥♥♥
 
Ska träffa Vilma efter skolan och plugga. Ska göra 2 novell analyser. ett fettooo
häfte, äsa egenom spanskan och läsa egenom hemkunskapsprovet. Sååå jäkla tråkiga saker.
Skolan vill döda mig med tråkighet, haha uuusch.

where is the love?

Heello lovers! ♥ Va i skolan idag, som vanligt. Blev lite kaos där också ett tag, haha... Ahja. Den här dagen har bara vart allmänt tråkig annars. Ska duscha nu, eller snart och sen kanske jag ska sätta på en film eller nått. 

let's make a move

Godmorgon finasteee! Vaknade runt kvart i 7 och ville bara somna om, haha orkar inte. Sitter och lyssnar på musik, one directions album - take me home ♥ Haha, är iallafall klar snart, ska borsta tänderna och sminka mig. Sen ringer jag Vilma vid 8 nånting, så drar vi vidare mot skolan. Haha, usch då. Kan inte helger bara vara liiiite längre?

be who you wanna be, forever and always

 

20.20

Heeej! Kom hem för ett tag sen, en timme kanske? Träffade Vilma idag vid kvart över 11 tror jag. Insåg nyss att det var ganska tidigt, haha! Men vi tog iallafall kort och sjöng och grejer. Sen drog vi till hennes mormor och morfar och fika och åt, hihi. Spelade även massa spel, as kul. Ska duscha nu och sen vet jag inte, men vi får väl se. Pussisar ♥

I know what you did last summer.

Heellloo darlings! Alva drog nyss haha. Vi har haft en allmänt bra dag. Va ute och fota i regnet, drog till stan och köpte dricka och chips, drog hem och kolla film. Vi kollade på I know what you did last summer. Kan nog börja med att säga att det är nog den enda filmen jag skrikit så mycket till, haha! Annars då? Ska hämta vatten och sen sätta mig och kolla på gossip girl, pusss!

-fota med alva

Sitter och väntar på att Alva ska bli klar och sen så drar vi ut och fotar lite, hihi. C yaaa

best friends to the very end.

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Det här med bloggandet går inte så bra för tillfället, får försöka bli bättre.
Men det är så att jag har haft så jäkla mycket saker att plugga till.
Ska iallafall träffa Vilma ikväll, vet inte om Alva blir med, men det får vi väl se! :)
 

why did you leave without saying goodbye?


BIOLOGI

Heej bejjjbiiis, haha. Har biologi nu, det är väl kul eller nått. Hade hk innan, det va väl som det brukar. Både roligt och tråkigt antar jag väl? Gjorde soppa och pankakor. Äcklig soppa och brända pankakor, låter super bra enligt mig! Om 1 timme har jag matte prov, bara att vara possitiv och sånt haha!
Bjuder på en bild från 7an, pussisar

MATTE PLUGG


you're perfect to me


I'M IN LOVE WITH YOU

Heeej lovers! Sitter i Vilmas säng. Vi har precis ätit tårta, haha. Drog hit vid 1 nånting och så plugga vi lite. Vid 2 så drog vi iväg till vasahallen och kollade match, det var inte så intressant så vi drog hit haha.
BJUDER PÅ ETT SMILEEEEEE

LUCKIEST GIRL ON THE PLANET

HEJ BABES!! Sitter och äter frukost med min lillasyster haha. FICK FÖR ÖVRIGT BILJETTER TILL ONE DIRECTION NÄSTA ÅR OCKSÅ! OMG. Får se både 1D och Justin, kan de bli bättre?! Ahja, ska träffa Vilma senare, pusss!

YEEEEEEES

 

RSS 2.0