I'm sexy and I know it

HEMMA FRÅN STOCKHOLM NU! Har vart grymt bra men jobbiga dagar. Haha. Vi va på grönan igår, det var grymt kul! Förutom typ att vi såg snygga killar, vågade inte prata med dom slutade med att vi såg dom gå med andra tjejer. YAY! Nej men haha. Vi åkte pop expressen såååå sjukt många gånger och det var ungefär 3 låtar som spelades hela tiden. I'm sexy and I know it, Danza kuduro och Dansa pausa, skit drygt ju!!  Så har vi vart och shoppat också så jag ska ta och lägga upp bilder på dom.. Imorgon. Men har iallafall nyss kommit ut ur duschen och sitter och snackar med Alex, gullunge ♥
 
 

Inspiration: Hair bows


BEACH WAVES WITH NO HEAT!

 
 

Inspiration: Aria Montgomery

Linne - http://www.buckle.com/ - 79 kr.
Shorts - http://www.lagarconne.com/ - 1135 kr.
Leggins - http://www.forever21.com/ - 40 kr.
Cardigan - http://www.asos.com/ - 270 kr.
Boots - http://www.stylebop.com/ - 3370 kr.
Haha tänkte inte på att kolla prisen innan jag gjorde collaget, annars skulle jag letat efter billigare skor och shorts! Haha.

"i love her"

Har ni sätt Justins Sneak Peek på As long as you love me?
Gaaaaaash, längtar som 17 till på onsdag då hela kommer ut!! 00.34, bästa i hela klippet ♥♥♥♥

Stockholm näääästaaa

Hahah, för min statistik är ju sååå bra!!! Men jag får ju egentligen skylla mig själv eftersom att jag inte bloggat på ett tag. Men tänkte göra ett inlägg nu iallafall och berätta att jag lever. Hahah nej men jag åkte till kvarnsjön idag med Alva. Det var sämst väder.. Hahah. Men iallafall så drog vi hem och så snacka vi om lite allt möjligt och sånt där. Det kommer bli sämst uppdatering till på måndag för jag drar till Stockholm med Alva imorn, blir kanske tidinställda inlägg om jag orkar fixa dom nu och om jag ens vet vad jag ska skriva..
 

kvarnsjön

Nämen oj, har ju inte uppdaterat på hela dagen! Haha. Men drog iallafall med Alva och hennes mamma till kvarnsjön vid 1 sen så drog vi hem vid typ 4, halv 5 nånting tror jag. Såå har jag vart hemma och gjort inte så mycket. Gick ut med min lillasyster för ett tag sen också. Men nu ska jag ta och kolla på film eller nån serie, puss!
 

IT'S GOTTA BE YOOOOOOOOOOU

NÄMEN HEJ BABES!  Vet ni vad jag har gjort idag???? Jag träffade Alva och vi bestämde oss för att skicka brev till One Direction så det är väl det jag har gjort idag. Skrivit brev... Och.. Postat det, haha. Hur kul som helst ju! Ska sätta mig och kolla på GG nu eller bara lyssna på musik, hejs!
 

Godisjakt

MORNING GUYS! Ska träffa Alva idag tror jag. Vi skulle fixa lite saker. Bland annat ska vi till stan på godisjakt! ;) Haha. Men iallafall så sitter jag i min säng med blött hår, har nyss duschat och ska snart ta och fixa mig. Puss!! 
 

NI BORDE LYSSNA NÄR MIN KÅÅMPIS SJUNGER

 
 

"the boys one the stairs", love ❤

 

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET

 Hej. Jag vill ha de där armbandet. Tror den finns på Betset Johnson men den sidan har ju tydligen lagt ner. Hejdå.

you smile, i smile

GOOODMORGON! Åt nyss och ska ta och leta efter en en sida där dom har lagt upp TCA, måste ses!! Ska iallafall träffa Alva idag, vet inte vad vi ska göra faktiskt, men de blir väl nånting. Det var nån som fråga vart jag göra mina gifs och de gör jag här men jag har ingen aning om man måste vara medlem på den sidan, haha :-) 
 
 

HAHAHAHAHAHAHHA

Hahahahahahhahaha, åååh kolla Harry&Liam! Fyfan va synd om dom! hahahahahah.

Drar till Alva

 
 
 
 

who say's your not perfect?

Hej sötisar! Har städat lite i mitt rum och nu lyssnar jag på musik. Ska ta och fixa mig och sen dra ut med Alva. Selena Gomex fyller år idag, grattis till henne! osv, hahah. Men vad har ni läsare för planer idag då? :-)
 

baby you light up my world like nobody else

Tjenare buddies! Träffade Alva idag. Vi drog till stan och käka, köpte glass sen drog vi till henne och tog massa pics. OCH SEN MINA KÄRA VÄNNER... Så gjorde vi ingenting mer, haha!! Men ska ta och göra nånting nu, puss!
 

städa - PLL - Alva

Hej på er! Haha, kan börja med att säga att min statisik är sämst, surt huh? Vet inte ens om det är många som kommer läsa det här men jaja. Har precis duschat och ska snart ta och städa mitt rum, sen fixa mig och sen sätta på ett avsnitt av PLL. Sen när Alva är klart drar och ut och möter henne! ♥

Picture This

Hej bloggish! Har inte gjort så mycket idag. Suttit vid datan till typ 4, satt och lyssna på musik och skrev en massa. Sen drog jag till Alva och vi bestämde oss för att dra till stan och köpa frukot och glass och sen sätta på en film, så vi gjorde det. Vi kollade på Picture This och den var inte sådär jätte bra faktsikt. Den va mest.. Hm.. Man blev typ arg på filmen, haha! Men hon drog iallafall för en stund sen och nu skriver jag med Tilda :-)
 
Hahahahhaha!!

Haha känslan <3

Hellu, sitter på altan right now och gör inte speciellt mycket. Lyssnar på musik och annat skoj som man brukar göra, haha! Kollade in på instagram och såg detta. Nuuuu är jag glad! :')

Ni som har instagram kan ju ta och följa både mig och Lova, ni ser ju vad vi heter! ;-) 


Inspiration: Disney Channel

Tänkte inte blogga nå mer ikväll, men gör det ändå. Slänger upp ett collage som jag precis gjorde.
Kommer säkert göra jätte många såna här och framför allt kommer det vara Disneyfigurer, haha! ^^

"you aren't allowed to love him"

Så den som har gjort den här bilden menar alltså att.. Om jag blir snyggare om ungefär 2 år så får inte killarna som tycker att jag är ful nu falla för mig när jag har blivit snyggare eftersom att dom inte tyckte jag va snygg då? Eller vaddååå? Det var iallafall hur jag uppfattade bilden. Liksom, för två år sen kanske jag inte tyckte att killarna jag tycker är snygga nu va snygga då (låter det konstigt? för de låter rätt konstigt i mitt huvud) Men folk förändras, right? haha. Men de är klart att Niall alltid har vart vacker, menar bara att de låter konstigt att dom som inte tyckte han va söt på the X factor får inte gilla honom nu när han har blivit snyggare.
 
Asså, hela de här inlägget låter ju hel konstigt, men ni fattar hur jag menar va? Det går liksom inte att förklara på nått annat sätt enligt mig.. ^^

Justin Drew Bieber

 
Från de där, till de här.
 

Elins naglar: Leopardoo

Sämsta bilden, jag vet. Tog den från Vilmas blogg. --> http://vvilmaevelina.blogg.se/

i love people i can be weird with

Gokväll darlings! Dagen spenderades med Vilma. Vi har väl typ gjort lite allt möjligt, eller har vi? Nej. Men drog till henne vid lunch och så fixade jag Elins (hennes lillasyster) naglar. Sen sjöng vi singstar med Elin & hennes kompis Elin, haha as kul! Sen drog vi upp på stan och köpte glass och sånt dära, drog hem igen och så satt dom och spela nå mario spel. Vilma förlora och sa att hon hatade alla (skit dålig förlorare!! ♥). Drog ut sen igen med Jesper och Hampus (as längesen vi va med dom!!). Vi gjorde väl inte speciellt mycket, snacka och sånt. Ska ta och spama Jespers chatt, skype och kanske logg nu!
 

friendzone with tha "nice guy"

Assååå ni vet den där texten som många killar skriver de där om att tjejer alltid tar "playern" till sin pojkvän och "the nice guy" som sin vän och sen klagar alla tjejer på att killen va en player blablablaa. NI KILLAR SOM LÄGGER UPP DEN, GE ER. Det är inte så att vi ba "åh, den här killen är player han ska jag falla för" om ni tror det. Det är inte så jävla lätt att falla för rätt kille. Och när ni lägger upp den så låter ni bara som om ni tror att ni är så jävla bra killar och att ni är bättre än den där "playern". Seriöst, det är jätte många killar som lägger upp "Många tjejer klagar på att dom blir playade och sen säger dom att det inte finns en trevlig kille men det är för att ni gör "den trevliga killen" till din vän" OCH SEN SÅ ÄR DOM PLAYERS SJÄLVA. Blir så jävla sur på det!!!!!!

you are everything i see

MORNING HOMIES! Har nyss ätit och tvättat håret. Sitter i min säng just nu och gör ingenting, ska sätta på lite musik och kolla runt på twitter (@littlethidahb). Vad händer sen då? Blir att träffa Vilma idag igen, tror jag. Det var iallafall vad vi sa igår, haha!

rosa och glitter

Gjorde hennes naglar igår kväll också, ni får gärna säga vad ni tycker om dom. Haha! ^^

fota med Vilmis

Hejsaan! Har vart ute och fotat med Vilma idag, inte gjort speciellt mycket mer. Typ gått runt på Nybyholm och suttit vid datan och sånt dära! Sa ju till er att de "kommer bilder sen" förlåt, men de gör det inte. Orkar inte ladda upp bilder, men ni kommer få en bild på Vilma nu och dom andra bilderna kommer säkert sen! ^^

17 JULI

Hej/Godmorgon bloggen! Ligger i min säng och vaknade väl för typ 10 min sen. Vilma ligger fortfarande och sover. Ska dra på toa och sen får jag väl vänta tills hon vaknar, eller helt enkelt väcka henne. Senare idag ska vi fota så jag antar väl att det kommer bilder sen! :)

i guess i had to lose to win

Hej. Jag är trött, haha sitter med Vilma in mah bed och vi ska snart ta och tvätta bort sminket. Vi har suttit framför datan nästan hela kvällen. Fixade hennes naglar ett tag också, lägger upp bild på dom sen, nån gång. För en timme skrev jag med Alex, men han drog. Haha intressant. Nej, men nu sitter jag och gör........... INGENTING och nu spårar de så jag ska avrunda här, puss!

Vilma sleepar här ikväll!


"vi måste kolla.... är du människa?"

 

I can be what you want me to be

Hej kompisar! Ska ta och måla mina naglar och vänta på att Vilma ska äta klart sen så träffar jag henne idag :-)
 

HAPPY BIRTHDAY ELEANOR

Louis Tomlinsons grymt fina flickvän fyller år idag, grattis till henne! ^^ ♥
#happybirthdayeleanor

keep knockin'


A Cinderella Story: Once Upon A Song

Godkväll bloggish! Skriver lite med Hampus men ska snart ner och kolla om det finns nått att äta och sen så ska jag sätta på en film, igen. Ska kolla på A Cinderella Story: Once Upon A Song ♥♥ Ahja, det var väl det. Hoppas ni får en trevlig kväll, haha! ^^
Och jag är ett stort fan av Lucy Hale, japp! 
 
 

what's gonna make you fall in love?

Hello buddys! Ska sitta och snacka lite med Lisa om lite allt möjligt och klaga på en massa saker, hoppas hon står ut med det! Sen ska jag sätta på nån bra film och hoppas på att min mensvärk går över, kul va? Ne.
Ryktar om att Christian dejtar Alli Simpson, det gjorde mig väldigt deprimerad för han är min. OCH BARA MIN.

Wanties - by Urban Outfitters

Skulle kunna sitta framför den där sidan hela dagen, men det orkar jag inte haha! Det finns så sjukt söta kläder där!

as long as you love me

MÅRNING FOLK! Har kollat lite på tv med min lillasyster och nu ska jag ta och börja städa lite i mitt rum, eller jag kanske fixar mig först och städar sen. Men de spelar ju ingen roll igentligen, det var dock väldigt ointressant haha. Men vet iallafall inte vad jag ska göra idag, stanna hemma kanske? Min hals är ju inte världens bästa heller, vi får väl se! :)
 

I miss my bestfriend.

Hej! Det regnar just nu, väldigt tråkigt. Eller? Gör mig ändå ingenting eftersom att jag inte ens ska ut, haha. Men har inte hänt speciellt mycket under dan, vart på mitt rum och pysslat lite, läst tidningar, kollar på några avsnitt av GG. Ska ta och sätta på en film right now, ha'de!
Miss ya!

Superhuman!

 

Grattis bästavän! ♥

Hoppas du får en superdag även fast du är i Lerviken. Det suger att jag inte kan träffa dig idag :( Wääh. HOPPAS ATT DOM HÄR DAGARNA KOMMER GÅ FORT OCH ATT DU KOMMER HEM SNART! Love you

hoping for the best but expecting the worst

Heeej! Sitter på mitt rum och gör.. Ingenting. Ska ta och försöka fixa mina naglar på högerhanden, men vi får väl se hur det går. Har inga planer för idag, vet ni varför? För att jag är förkyld och orkar verkligen inte nånting.
Ahja, får väl se vad jag hittar på idag! :)

Gossip Girl

Stannar hemma idag, tråkigt nog. Men jag är förkyld och har ingen lust att dra ut eller nånting sånt. Så det blir att kolla på en massa serier, inte det roligaste som finns men det är väl lite roligt iallafall. Haha.

Friday the 13th

Godmorgon babes! Det är fredag den 13 = sitta hemma och inte snacka med någon alls.
Haha, driver. Kanske ska träffa Vilma idag, vet inte än om de blir så..
 

Suit up!


let me see you put your hearts up

Godmorgon! Hörde nyss Justin på tv, haha han sa "Hi all my fans in Sweden, be proactiv"eller nått. Haha, men iallafall så har jag nyss duschat, sitter och kollar på top model nu. Ska fixa mina naglar medans jag väntar på att mitt hår torkar, sen ska jag städa mitt rum och efter de drar jag och möter upp Vilma! :)
 
Klicka på bilden för att komma till min twitter! ^^

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Hej! Vilma drog nyss typ. Vi har typ bara kollat på film och snackat en massa, haha. Nuuuu så har jag fruktansvärt ont i magen, ioghseeeeaugoeay. Har lust att bara lägga mig och dö. SÅ ONT GÖR DET :(

Louis and Eleanor

Godmorgon sötisar!  Sitter och kollar på tv och weheartit. Ska träffa Vilma idag efter halv 1 för hon ska iväg till Köping. Haha, ska dra in i duschen nu, eller snart! ^^
 
 
Kollade på lite bilder på Louis och Eleanor också, det är LITE spamat med såna bilder på min facebook.
Åhh, dom är så söta!!

Cécilia Cassini

Läste i en Frida tidning förra året om en tjej som heter Cécilia Cassini. Hon är 10 år och världens yngasta designer, fett coolt! ^^ Men iallafall så har hon en egen hemsida där hon säljer kläder och "bloggar". För er som är intresserade länkar jag det längre ner i inlägget haha. Men ska jag vara hel ärlig så är kläderna därifrån väldigt väldigt dyra.. Men dom är faktiskt gulliga + gjorda av världens yngsta designer, klart det är dyrt då! ;) 
 
http://www.ceciliacassini.com/

Tack Mimmi! :-)

HEJ DARLINGS!! Ny blogg, ny design och ny start. As grymt! Skaffade ju ny blogg för att den andra krångla och man kunde ju typ inte ändre designen för då blev hela alltihoppa konsigt :( Men iallafall, Mimmi har gjort min blogg och själv tycker jag den är jätte söt faktiskt. Haha, tänkte bara säga det. Puss! 
 
Kan man bli snyggare eller?

RSS 2.0