22 december

Hi readers! ♥ Drog upp på stan tidigare idag med Alva, Vilma & Marre. Dom skulle inskaffa sig julklappar och sånt där så jag följde med dom. Drog hem sen och gjorde inte så mycket, satte upp ljussaker i fönstrena och på altan. Så nu är det supermysigt ♥ Vid halv 7 så kom Vilma, men vi stack till henne ungefär efter några minuter. Drog till pulkabacken och åkte pulka med Alva, Vilma & Elin för första gången på typ 2 år (?!?!?). Det var as roligt, fast åkte av allting jag åkte på, hahah så jäkla dålig jag är!

JULLOV

- Det står T ♥ M, inte Tom..
Äntligen så har vi fått jullov!! Kom hem för ungefär en halvtimme sen kanske och tänkte "jäääklar va skönt". Usch, jag hatar att sitta i kyrkan. Det är sååååååå tråkigt. Allting går typ 100 gånger saktare så fort man kommer in dit + att jag va kissnödig också, usch. Ahja, skoldagen var väl ganska så onödig idag. Har kollat film och sen gjort sån där sak på pepparkakor, awesome, eller? Fick även mina betyg idag, är väl ganska nöjd ändå. Glad att jag inte fick nått F iallafall. Men ska ha som nyårslöfte att förbättra mina betyg. Så när jag får mina nästa betyg så ska de minsta jag har vara C, haha. Kan alltid försöka iallafall.. ^^
 
Antar att ni som läser inte heller dog när det var "jordens undergång" ;)

hockey

Men oj, här uppdaterar man ofta ser jag! Sitter och har so och ska skriva ett manus, haha. Drar på hockey alldeles strax iallafall. Ska uppdatera så mycket jag kan nu när det mesta i skolan är över. Eller så kommer jag inte uppdatera alls för att jag inte har lust att sitta och blogga varje dag? don't knooow. Tycker det är ganska så tråkigt att blogga nu när man ändå liksom inte har nått att skriva om, haha :(

you've got me

- fick de på matten, FATTAR NI HUR GLAD JAG ÄR???!!? haha
Klart att det är jag som skrev ett inlägg för ungefär 1 timme sen man la inte upp de för jag fick nått annat att göra, haha super osv. Men ahja, har iallafall nyss ätit. Ska träffa Alva och Vilma sen, tror jag :-)

The Vow

Åhhh, kollade nyss på The Vow. Och herregud, jag ba grät och grät och grät. Så jäkla bra film! I skolan idag kollade vi först på lucia och sånt där grejs, fick fika efter det och sen har det bara rullat på som vanligt. Har faktiskt inget roligt att berätta om dagen, haha surt. Ahja, ska ner och prata med mina föräldrar om imorn, c yaaa! ♥

ute och fota

Va ute och fota för ett tag sen med Lina, Alva och Vilma. Åherregud, frös ju som, vet inte vad. Det var så jäkla kallt. Hade strumpbyxor under mina jeans, en långärmad tröja och över det en tjocktröja, fetaste jackan, vinter skor som jag även frös sönder i, mössa och vantar MEN DET VAR ÄNDÅ AS KALLT. Jag älskar snö och vinter och sånt, men det behöver inte vara såhär kallt :(

and all these little things

Sitter i ett grupprum med bra människor och choklad. Är irriterad på folk som tror att dom är så jävla bra, bajspåermänniskor. Annars dååå? Har so 15.15 och sen slutar vi, super. Japp, c ya.

story of my life


wantis - fresh-tops.com

Och för er som är lata som ej orkar söka själva så finns en länk hääär

Baby, I loved you first.

Heeej kompisar! Sitter i mitt kök och är mega super duper hungrig. Skolan va väl ganska så seg. Vi åt nobelmiddag/lunch och ärligt, det var jätte äckligt. Vi hade även svenskaprov/test/nånting, det gick väl som det gick. Vi skulle läsa en novell och i den novellen fanns 456435676543456 andra noveller, whuuuuuuuut? Haha, fick även med mig Niklas keps hem! ^^ ♥

victoria's secret fashion show 2012

Ser överallt att alla kollar på Victoria's secret fashion show. Själv tänkte jag vänta till den 25 då det är på tv, men nejjjjj. Nu kan jag inte hålla mig längre, haha. Ska ta och äta klart, göra dom tal de är kvar på matteläxan, duscha och sen så ska jag ta och kolla på det faktiskt!
 
- Miranda Kerr, Erin Heatherton & Adriana Lima, perfektioner

1107

Godmorgon folket! Vaknade för 1 timme sen, men gick upp vid halv 11. Ska ta och träffa Marre idag tror jag. För hoppas på att hon loggar in on tha facebook bcuz i don't have hennes number (wooaaah, engelska ♥). Ahja, ska väl ta och fixa mig och sånt nu sen så ska jag ta och göra den matteläxan jag har kvar att göra, superskoooooj! - fast ne. 

FASHION IS WHAT YOU BUY..

..STYLE IS WHAT YOU DO WITH IT
Dom två första tröjorna fick jag av mamma. Dom är från Gina Tricot och kostar 129 :-
Den turkosa stickade tröjan köpte jag igår på bikbok för 149 :-

give me love

Tjaaa homiiies! Kom hem för några minuter sen. Drog upp på stan med Alva nångång på dagen, haha. Vi gick in på tittin och kollade på saker, som tur var så hittade jag ingenting som jag riktigt fastnade för. Sen har jag köpt en julklapp till min mamma, hon lär ju älska mig mest av allt efter det haha! Nu ska jag ta och få lite bra bilder på tröjorna jag fått så jag kan lägga upp dom nångång :-) 
 
- Städade imorse också. Därav dom fina bilderna, hahaha.

örebro

Åh herregud, kom hem för ett tag sen och känner mig helt slut, haha seriöst. Skolan rullade på som vanligt, ganska trist ändå. Sen så tog jag och några till tåget till Örebro. Självklart så är det försenat typ 20 minuter innan vi drar dit och försenat 15 min när vi ska hem, AWESOME! Menmen.. Hade en as bra dag iallafall, tack tjejer! Dock fick jag bara med mig en tröja hem, haha. Skulle köpt en lila tjocktröja från cubus, men lämnade tillbaka den.
 
Mi madre kom hem från tuna park igår med 2 tröjor och en mössa till mig så jag tänkte ta kort på det idag, tyvärr blev de inte så för jag fick stressa mig hem och sen vidare till stationen. Men ska be Vilma va lite fotograf imorgon och om she dosen't want så får jag väl ta själv, haha :-)
 

i wish you missed me like i miss you

Haha, jag är så jäkla kass på att blogga. Men vad gör det? Va i skolan idag som vanligt dåva. Vanlig dag och dagen rullade på allmänt bra. Snackade lite med Amanda om saker, haha tack bebis ♥ Ska äta snart sen pluggar jag galet till biologi provet som är ganska lätt ändå. - Eller, det känns som att det är lätt..
 

2 december

Godmorgon! Ska träffa Vilma idag tror jag de är tänkt faktiskt. Vi ska väl ta och hitta på nått roligt. Vill för övrigt göra nånting roligt på bloggen också. Den är sååå jäääääääääkla tråkig. Har liksom ingen inspiration längre, det suger ju. Men jaja, ska in i duschen och sen så ska jag antagligen ringa Vilma om hon inte är inne på facebook.
 

keep studying and see your name on the list

 

even the best fall down sometimes

- miss yaa bebiii
Ska borsta tänderna och sen slå på några avsnitt av jersey shore. Sen ska jag faktiskt gå och lägga mig känner jag. Är så sjukt trött efter allt bakande, haha!

1 december

Kom hem för ett tag sen från Sinnika. Drog dit med mina systrar vid 10, halv 11 nånting och börja baka och grejer. Blev en massa saker tillslut. Vi har bakat pepparkakor, vaniljhorn, kanelhjärtan, lussebullar, 2 sortersgodis och julstjärnor. Så jag har ju bakat en hel del idag och nu är jag trött som satan. Går kanske och lägger mig tidigt ikväll om det inte är nån människa som håller mig vaken. Vad har ni gjort idag då på 1 december?
Julkalendern har ju börjat nu också! Så jäkla roligt. Såg ni på det imorse? :-)

RSS 2.0